Palvelut

Meille on tärkeintä, että asiakkaanamme sinä menestyt. Tavoitteenamme onkin tarjota sinulle mahdollisimman kattava palvelukokonaisuus, joka auttaa sinua keskittymään täysin yrityksesi tai organisaatiosi pääosaamiseen.

Meidän tehtävänämme on löytää kattava ratkaisu avainprosessiesi tehokkuuden parantamiseen ja auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi. Voit huoletta luottaa vahvuuksiimme ja antaa meidän etsiä ratkaisu tarpeisiisi.

Meidän kauttamme saat myös erilaiset hosting-palvelut, kuten yrityksesi sähköpostit, verkkotunnukset, sekä kotisivutilat.

Ohjelmistokonsultointi ja asiantuntijapalvelut

Henkilöstömme koostuu eri alojen kokeneista ammattilaisista, joista jokainen on käytettävissä asiantuntijana asiakkaidemme omiin projekteihin. Koulutuksen avulla pyrimme varmistamaan, että osaamisemme on ajan tasalla jotta pystymme myös tukemaan asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeita.

Tarjoamme asiantuntemustamme asiakkaidemme käyttöön erilaisina konsultointi- ja asiantuntijapalveluina aina yksittäisestä asiantuntijasta tai konsultista projektiryhmiin laajempien projektien yhteydessä.

Asiantuntijapalvelumme ovat:

  • tietoturva
  • projektinhallinta
  • ohjelmistoasiantuntijat
  • järjestelmäarkkitehdit
  • projektipäälliköt
  • konsulttipalvelut

Räätälöidyt ohjelmistot ja järjestelmät

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt ohjelmistot ja järjestelmäratkaisut ovat yksi tärkeä palvelumme. Emme odota asiakkailtamme ohjelmistoalan kokemusta tai ymmärtämystä ohjelmistotuotannosta, vaan suunnittelemme yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta erilaisia ratkaisuja aina pienistä yhden käyttäjän sovelluksista kokonaisiin tuotantojärjestelmiin. Tarjoamme tarvittaessa ohjelmistokehityksen koko elinkaaren kattavan palvelun aina suunnittelusta lopullisen tuotteen ylläpitoon ja käyttäjien koulutukseen.

Suunnittelemme räätälöidyt ratkaisumme aina mahdollisimman modulaarisiksi parantaaksemme päivitettävyyttä, ylläpitoa, sekä integrointia toisiin kolmannen osapuolen järjestelmiin. Tällä pyrimme varmistamaan tuotteen mahdollisimman pitkän elinkaaren ja tuomaan kustannussäästöjä mahdollisessa jatkokehityksessä ja päivityksissä.

Panostamme tuotekehityksessämme erityisesti sisäiseen laadunvarmistukseen, sekä henkilöstön osaamiseen ja koulutukseen. Yksilölliset ratkaisumme sisältävät luonnollisesti ikuisen takuun ohjelmisto- ja suunnitteluvirheiden osalta.

Räätälöidyt tuotteemme ovat aina palvelukokonaisuus, josta asiakas valitsee tarvitsemansa osat suunnittelusta ja toteutuksesta aina loppukäyttäjien koulutukseen, sekä ylläpitoon ja tekniseen tukeen.