Yritys

Trineco Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys ja kehitämme vaativia järjestelmäratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Päätoimialanamme ovat räätälöidyt asiakasohjelmistot ja -järjestelmät, sekä erilaiset konsultointi- ja asiantuntijapalvelut.

Autamme asiakkaitamme löytämään ja suunnittelemaan kustannus- ja energiatehokkaampia ratkaisuja liiketoimintaprosessien tehokkaampaan hyödyntämiseen. Tarjoamme joustavan palvelukokonaisuuden, jonka osat asiakas voi valita omien tarpeidensa mukaan. Täydennämme osaamistamme omien yhteistyökumppaneidemme kautta, jolloin voimme tarjota myös laajempia toimituskokonaisuuksia.

Toimiemme ketteriä menetelmiä hyödyntäen, jotta pystymme olemaan mahdollisimman kustannustehokkaita, sekä reagoimaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin.

Palvelut

Palvelumme kattavat sovelluksen koko elinkaaren aina suunnittelun alkuvaiheista ylläpitoon. Konsultointipalveluihimme kuuluvat teknologiakonsultointi sekä projektinjohtopalvelut.

Ohjelmistotuotannon ja järjestelmäsuunnittelun palveluihimme sisältyvät kokonaisvastuulliset projektitoimitukset, testaus- ja laadunvarmistuspalvelut sekä koulutus ja ylläpitopalvelut.

Lue tarkemmin tarjoamistamme palveluista.

Strategia ja visio

Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme luotettavana ja pitkäaikaisena kumppanina tuottamalla korkealaatuisia ja lisäarvoa tuovia palveluita. Muista yrityksistä pyrimme erottautumaan eduksemme toiminnan joustavuudella ja asiakasläheisyydellä, sekä ennen kaikkea toiminnan laadukkuudella. Päämääränämme on pitää hyvää huolta asiakkaistamme, sekä tarjota heille innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita, sekä palveluita.

Kannamme myös huolta ympäristöstämme minimoimalla toimintamme ympäristökuormitusta ja panostamme tuotteissamme pitkiin elinkaariin, sekä noudatamme kestävään kehityksen periaatteita.

Kolme tärkeintä asiaa, jotka toimivat yrityksemme perustana:

  • Pitkät ja hyvät asiakassuhteet
  • Innovatiiviset ja laadukkaat palvelut
  • Ympäristö ja kestävä kehitys